Hogyan dolgozunk

Átlátható munkafolyamat

1.
lépés

Pontos Feltérképezés

Ez a folyamatrész segít nekünk megérteni ügyfeleink ötletét és üzleti célját. Ennek a résznek a végén egy project stratégiát készítünk, amely a kezdeti lépésektől egészen a supportig tartalmaz állomásokat.

2.
lépés

Ux (User experience – felhasználói élmény) kutatás és tervezés

Tapasztalataink alapján teljesen egyetértünk Steve Jobs azon kijelentésével, hogy a design az nem csak az, hogy hogy néz ki az app, hanem a design a hogyan működik. Ezen folyamatrész a tökéletes felhasználói élmény kialakítását segíti. Célunk ezzel az, hogy az elkészült mobil app használata során a felhasználó otthon érezze magát, ne kelljen a funkciókat keresgélnie, magától érthetődő legyen számára az alkalmazás használata. Természetesen mindezek mellett, fontos hogy figyelembe vegyük a megrendelő üzleti célját, és az újdonsült mobil alkalmazást úgy tervezzük, meg hogy az maximálisan segítsen elérni ezt a célt.

3.
lépés

Ui (User Interface – felhasználói felület) tervezés

Ebben a feladatrészben a designerek elkészítik az andoroid és ios mobil alkalmazás megjelenítését. Ez azt jelenti, hogy az előbbi részben elkészült wireframe-t (drótváz) a színpalettával, a logóval és arculati elemekkel ruházzák fel.

4.
lépés

Prototipus készítés

Ebben a részben ügyfeleink számára készítünk egy kattintható prototípust, mert fontosnak tartjuk, hogy még a programozás megkezdése előtt megrendelőink lássák azt, milyen lesz majd az elkészült alkalmazás a mobiltelefonon a fejlesztés után, mind kinézetben mind pedig a használat során. Másik nagy előnye a mobil app prototipus készítésének, hogy ügyfeleink ezt már demózni tudja a számára fontos alkalmakkor, eseményeken.

5.
lépés

Programozás, fejlesztés

A designerek által létrehozott terv alapján az ios és android fejlesztőink lefejlesztik a mobil appot natívan. Ez azt jelenti, hogy nem használunk cross platformos megoldásokat, hanem ios esetén Swift-ben, android esetén Java-ban fejlesztjük le az alkalmazást. Illetve ehhez a feladatrészhet tartozik egy webes admin felület kialakítása és backend fejlesztés is. Előbbire azért van szükség, hogy legyen egy olyan felület, ahol az adminisztrátorok adatokat tudjanak feltölteni, szerkeszteni és egyedi statisztikákat tudjanak megtekinteni. Utóbbi tevékenységei közé tartozik az adatbázis és az architektúra megtervezése, az authentikációs folyamatok kidolgozása és az Api-k létrehozása.

6.
lépés

Minőségi ellenőrzés, tesztelés

Az általunk létrehozott mobil appokat az átadás előtt minden esetben különböző mobiltelefonokon teszteljük. Ezzel minimálisra csökkentve azt, hogy a felhasználó hibába fusson az alkalmazás használata során.

7.
lépés

Publikálás az App Store-ba és a Play Store-ba

A sikeres tesztelést követően publikáljuk az elkészült Anroid app-ot a Play Store-ba, az iOS app-ot pedig az App Store-ba. Az ezekhez szükséges regisztrációt, az ügyfél által elkészített dokumentumok alapján, mi elvégezzük helyette.

8.
lépés

Support - Megjelenés garancia

A legnagyobb odafigyelés ellenére is előfordulhat, hogy az elkészült mobil alkalmazásban hiba marad. Mi nem hagyjuk magára ügyfeleinket, ezért megjelenés garanciát adunk számukra, amely alatt azt érjük, ha a megrendelő hibát tapasztal az ios vagy android mobil app-ban, akkor azt ingyen javítjuk számára, az első 3 hónapban.

Ha számodra is szimpatikus a fentebb bemutatott munkavégzés, keress minket bizalommal