Komolyan nincs még reszponzív weboldalad?
Vagy van weblapod, de nem mobilbarát?

Akkor ez a reszponzív weboldal csomagajánlat Neked szól.

A verseny már elkezdődött

Ideje csatlakoznod és kialakítanod egy tökéletes online jelenlétet!

Az online világ rohamos fejlődésének köszönhetően, egyetlen vállalkozás sem engedheti meg magának, hogy ne rendelkezzen weboldallal! Ebből adódik, hogy az internet telis-tele van mindenféle honlappal… Manapság viszont nem az a jó vállalkozás, amelyik rendelkezik egy egyszerű weblappal, online jelenléttel, hanem az, amelyik nem csak, hogy beszáll ebbe a versenybe, de meg is nyeri és a csúcsra tör! Aki ezt nem látja be, és megelégszik egy középszerű oldallal, az idő múlásával eltűnik a süllyesztőben… Olyan, mintha beneveztél volna egy versenyre, majd hosszú felkészülés után nem jelennél meg a verseny napján. Igen… ez most elég nyers és drámai, de…

Szerencsére jó helyen jársz

Ha az előbbi rész esetleg igaz Rád, ne ijedj meg! Van megoldás, ha ...

... még nincs weboldalad

Mi Létrehozzuk

Friss tudásunkat felhasználva elkészítjük naprakész honlapod.

... már van honlapod

Mi Megváltoztatjuk

Elavult, régi, átláthatatlan weboldalad korszerűsítjük.

... tanácsot szeretnél

Mi Segítünk

Tudásunkat tudásoddal ötvözve a legjobbat hozzuk ki ötletedből.

A mobilra szánt reszponzív weblap

Kezedben a megoldás!

Sokan felteszik a kérdést: ,,Megéri ez Nekem?” Majd miután weboldalukat kézhez kapják, és a látogatók leragadnak weblapjaik oldalain, nem győznek hálálkodni! Tedd fel Te is a kérdést Magadnak: ,,Annyi ráfordított munka, pénz és idő után, nem megérdemelnék végre egy kis sikert, nyereséget?” A Mi válaszunk ez: ,,Dehogynem!” Miért pont ezen spórolnál? A mai világban minden a megjelenésről, a marketingről szól, arról, hogyan tudod eladni Te, saját Magad! Megnézik a kocsid, megnézik az öltönyöd, az órád, a mobilod… …és megnézik a weblapod! Te döntesz: El szeretnéd adni Magad és Vállalkozásod? Akkor itt az ideje cselekedni! Hisz mit veszíthetsz? Keress fel Minket, mert a megoldás kulcsa Nálunk van!

 • Akard eladni Magad!

  Talán nehéz rájönni az új világ rejtelmeire, de Mi már rájöttünk! Segítünk!

 • Megérdemled a sikert!

  Rengeteg idő, pénz és munka után végre lazíts, míg a weblapod dolgozik!

 • Megéri befektetned!

  A telefonjukat bámuló emberek a Te honlapodat fogják nézni.

Reszponzív weboldal készítés szolgáltatásaink

Óriási erőt zárunk weboldaladba!

Reszponzív webdesign

Webdesign készítésekor szem előtt kell tartanunk azt a fontos szempontot, hogy ma már a felhasználók 75%-a mobiltelefonról és tabletről nézi meg a honlapokat.

Reszponzív webdesign a reszponzív weboldal érdekében

Reszponzív webdesign

Webdesign készítésekor szem előtt kell tartanunk azt a fontos szempontot, hogy ma már a felhasználók 75%-a mobiltelefonról és tabletről nézi meg a honlapokat.

Többnyelvű weboldal

Ne korlátozd be weboldalad határait! Igény esetén többnyelvű honlapot készítünk, így külföldi ügyfeleid is könnyedén megértik weblapod üzenetét.

Online marketing, hogy megtalálják az emberek

Többnyelvű weboldal

Ne korlátozd be weboldalad határait! Igény esetén többnyelvű honlapot készítünk, így külföldi ügyfeleid is könnyedén megértik weblapod üzenetét.

Admin felület

Ha szeretnéd a későbbiekben, vezérelheted saját oldalad tartalmi elemeit! Sőt, akár érdekes statisztikákat tudhatsz meg látogatóidról!

Admin felület készítés

Admin felület

Ha szeretnéd a későbbiekben, vezérelheted saját oldalad tartalmi elemeit! Sőt, akár érdekes statisztikákat tudhatsz meg látogatóidról!

Reszponzív weboldal készítés

Weboldal készítés

A mai modern technológiákat felhasználva úgynevezett reszponzív Single Page weboldalakat hozunk létre, amelyek gyorsabbak a konkurenciánál.

Keresőoptimalizálá, hogy a google robot megtalálja mobilbarát weboldalát

Webalkalmazás (SPA)

Ha alkalmazásban gondolkodsz érdemes olyan területet választanod, amely minden platformon megfelelően fut. Válaszd hát a web-et!

Egyedi weboldal készítés

Egyedi elképzelés

Bontakozz ki! Ha tele vagy ötletekkel, mi segítünk megvalósítani gondolataid. Nyitottak vagyunk az új, egyedi ötletekre! Sőt ...

Miért minket válassz?

Tudjuk, hogy nem egyszerű a döntés, hisz rengeteg weboldal készítő cég van jelen a piacon. Nem is csoda, hisz az informatika a jelen és a jövő szakmája! Azonban, ahogy máskor is, most is érdemes körülnézned, mielőtt döntesz. Érdemes tudnod, ki is fog Neked dolgozni. Ahhoz, hogy a megfelelő döntést meg tudd hozni, adunk 3 egyszerű, de a siker érdekében igen fontos tényt Számodra, amelyeket ügyfeleinktől kaptunk általános válaszként, arra a kérdésre, hogy milyenek is vagyunk?

 • „Fiatalosak és lendületesek!”

  - Ebből adódóan rendkívül motiváltak vagyunk!

 • „Naprakész tudással rendelkeznek!”

  - Így tudunk olyan weboldalakat készíteni, amelyek megelőzik a konkurenciád.

 • „Segítőkészek és szívesen elmondják a miérteket is!”

  - Mindig törekszünk a tökéletességre, nem hasraütésre cselekszünk.

Profi weboldal készítés

Tudjuk még fokozni

Íme további három meggyőző érv a siker érdekében.

Keresőbarát webtárhely

Seo barát tárhely

Sokan nem is tudnak erről a lehetőségről, hiszen a legtöbb cég fel sem ajánlja… Nálunk alapvető az, hogy választhatja saját prémium tárhelyünket, mellyel még szimpatikusabbá tesszük weblapját a Google számára.

Részletfizetés

Részlet fizetés

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy nálunk fizethetsz részletekben is! Ha számodra kedvezőbb egy havi konstrukció, akkor ezt a megoldást is választhatod. Bővebb információkért keress bátran minket!

support

Support

Az elkészült honlap átadását követően se hagyjuk magára. Az általunk készített weblapokra 1 éves support szolgáltatást válallunk. Bövebb információt lentebb, a gyakran ismételt kérdéseknél találsz.

Elérhető csomagjaink

Tedd meg az első lépést, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb csomagunkat!

Alap

360.000 Ft -tól
 • Design sablon alapján

 • Reszponzív weboldal

 • Mobilbarát

 • Alap keresőoptimalizálás

Prémium

517.000 Ft -tól
 • Design sablon alapján

 • Reszponzív weboldal

 • Mobilbarát

 • Prémium Keresőoptimalizálás

 • Seo barát tárhely

 • Admin felület

Egyedi

Egyeztetett ár
 • Design sablon alapján

 • Egyedi design

 • Reszponzív weboldal

 • Mobilbarát

 • Alap kerősoptimalizálás

 • Prémium kerősoptimalizálás

 • Seo barát tárhely

 • Admin felület

 • Több nyelvű modul

 • Online marketing

Áraink tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. A fentebb szereplő weboldal árak bruttó árak!

Ők már váltottak

Téged mi tart még vissza? Cselekedj!

Uppercase fordítóiroda honlap
Római lakópart weblap
Örkényi Adri weboldal

Gyakran előforduló kérdések

Nincs rejtegetni valónk!

Ismered azt az érzést, amikor egy honlap a mobilodon van megnyitva és nagyítanod/kicsinyítened kell csak azért, hogy rá tudj bökni valamire, esetleg hogy lásd mi is van odaírva? Ennek mára már vége. Hisz reszponzívnak hívjuk azokat a honlapokat, melyek minden eszközön ugyanolyan szépen jelenek meg, mi több, még az oldal tartalma is tökéletesen olvasható.

Az internet tele van olyan honlapokkal, amelyek első ránézésre „ ingyenes honlapkészítést” ígérnek. Azonban, ha mélyebbre ásunk, akkor rájöhetünk, hogy ezek a legjobb ingyenes weboldal készítő oldalak nem is annyira ingyenesek, csak más az üzleti modellük. Ha ismered a freemium kifejezést, akkor kb. mindent tudsz (ne is olvasd tovább), ha nem akkor itt egy kis magyarázat: Freemium = Alkalmazáson belüli vásárlásokat kínáló szolgáltatás mely jelen esetben természetesen egy honlap. A lényeg, és ahol sajnos sokan leragadnak az, hogy egy webloldal ingyen van. Azonban ezt csak addig használhatod így, amíg az adott szolgáltatón keresztül használod (pl.: wix). Ez miért baj? - Példaként álljon itt egy igen gyakori eset: ha már saját domain címet (magyarul nevet a honlapodnak pl.: revext.com és nem wixsite.com/ateoldalad) szeretnél, akkor már havi díjas szolgáltatást kell választanod. A teljeség igénye végett kiszámolható, hogy egy wix-en összedobott ingyen honlap (mely még nem keresőoptimalizált, félig-meddig reszponzív, és alapvető ingyenes weboldal sablonok szokásos design-jával rendelkezik, ami mindenkinek van és az olcsó weboldal érzését kelti) ha csak 5 évre szeretnénk a saját domain nevünket használni, az már kapásból 600 ezer forint! Már csak egy kérdésünk maradt hová lett az előbb még ingyenes weboldal szerkesztő?

Ez egy több összetevős dolog, akár mint a weboldal árak, de egy egyszerűbb weblap már 2 héten belül a rendelkezésedre állhat! Átlagosan egy közép kaliberű webfejlesztés körülbelül 1 hónapot vesz igénybe. Középkaliberűnek számít az a projekt, amelyik nem tartalmaz admin felületet. Egy mélyebb kaliberű feladat, akár több hónapos is lehet.

A mobilbarát jelző nem egyenlő a reszponzív tulajdonsággal. Ennél többről van szó, hisz a reszponzívitás csak azért felel, hogy a kijelzőn a tartalom igényesen jelenlen meg. Ezen felül fontos a honlap sebessége, így mi a honlapkészítés során odafigyelünk arra, hogy weblapod ne tartalmazzon lassú elemeket. Sőt, újdonsült SPA -t (Single Page Application) készítve még tökéletesebbé tesszük az élményt a felhasználó számára. Így szinte garantált, hogy az elkészült weblap a google mobilbarát teszt során, google mobilbarát minősítést fog szerezni.

1 éves supportot biztosítunk ügyfeleinknek, mely tulajdonképpen egy garancia. Ahogy a mondás tartja, csak az nem hibázik aki nem dolgozik. Mi pedig dolgozunk, így előfordulhat, hogy hibázunk. Természetesen, ha bármilyen általunk okozott hiba felmerülne a weboldal létrehozása, átadása után, mi készségesen kijavítjuk. ( A support nem weboldal karbantartás )

Ha további kérdésed merülne fel, írj nekünk e-mailt vagy keress telefonon, mi készséggel válaszolunk!